Bruce

Vroesenpark


Leeftijd

30

Opgegroeid

Oosterflank

Woont in

Rotterdam Noord

Beroep

Allround Creative (front end developer, motion designer, ux designer & VJ) & karate-ka


1e tattoo

Toen ik 22 was ben ik naar Inkstitution gegaan en heb een afspraak gemaakt met Errol. Het ontwerp was een ‘kris’ (een indische dolk) op mijn rechterarm. Het is gebaseerd op een ‘kris’ uit Yogyakarta, waar Errol een Balinees handvat aan heeft toegevoegd. Mijn familie zelf komt uit Yogjakarta en ik hou van de Balinese vibe dus het is een mix van familie & interesse.

2e tattoo

De tweemaster op mijn arm is gezet door Hans van Stay Classy. Het is een klassieke Sailor Jerry tattoo uit het boekje. Oorspronkelijk was het een drie master ipv. een twee master maar die paste niet op mijn arm. Deze tattoo staat voor mijn Rotterdamse kant van de familie. Mijn opa was vroeger schipper, alhoewel hij op de binnenvaart zat en niet op een twee master staat dit hier toch enigszins symbool voor. In de mast van de mijn tattoo zit trouwens een klein sappant detail, de Rotterdamse vlag.

Ouders

Mijn moeder was er op tegen, maar nu vind ze de tattoo’s heel mooi.

Meer tattoo’s

Er zijn wel plannen. Wanneer weet ik nog niet, ik ga wel zeker weer bij Hans of Errol. Ik wil geen volle sleeve’s, ik zoek gewoon de juiste balans tussen verschillende tattoo’s.

Pijn?

Dicht bij mijn elleboog was het wel even doorbijten.

Favoriete stijl

Mix van oldskool & newskool


Leuk aan Rotterdam

Ik ben een echte Noorderling, dus ben altijd boven de maas. Ik ga vaak gewoon een rondje op de motor door de stad, heerlijk. De Veerhaven & het Deliplein zijn plekken waar ik graag kom.

Eten in Rotterdam

Er zijn genoeg goedkopere Chinezen die goed te doen zijn. Op de Pannenkoekstraat heb je ‘Bejing Bao’ waar je heerlijk authentiek Chinees kan eten. Iets verder in de straat zit ‘Hometown Smaak’ (RIP), het ziet er niet uit maar het zit altijd vol met Chinezen, dus dan het moet wel goed zijn. Ik hou over het algemeen wel heel erg van Aziatisch eten.

Als toerist in Rotterdam

Ga naar Warung Mini & bezoek de Witte de With. En niet te vergeten een bezoek aan de Maasvlakte, heel indrukwekkend!


Bekijk brucemoerdjiman.nl