Danny

Schiedam


Woonplaats : Geboren & getogen Schiedammer
Werk : Zelfstandig meubelmaker, interieur bouwer en onderhoud.


1e tattoo

Op mijn 18e heb ik een tribal genomen net als Anthony Kiedis van de Red Hot Chilli Peppers. De tattoo is gezet door Tattoo Jan toen hij nog in zijn oude pand zat. Toentertijd met ‘Under the bridge’ was ik een groot fan van de RHCP,  maar tegenwoordig zou ik nooit daarvoor een tribal zetten!

Reactie thuis

‘Met de kaasschaaf eraf halen’. Ze waren echt fel tegen. Ik werkte toen voor mijn vader en van mijn loon heb ik toen een tattoo laten zetten. Ik was gelukkig al vroeg zelfstandig dus toen kon ik meer tattoo’s nemen.

Tattoo artiesten

Hans Pastzjerik, Kevin, Ating, Lizer (apprentice), Manolo Vera & Mike van Stay Classy, Errol van Inkstitution, Erik & Dave vanBlackwolf, Robert van Clean Solid, Jelle (uit Tilburg), Jan van Tattoo Janen tot slot nog een paar gast tatoeëerders. Het meeste werk is toch wel van Hans of Errol.

Favoriete stijl

Oldskool, de tijd van Sailor Jerry trekt mij heel erg aan.

Nieuwe tattoo

Ooit nog een keer een tattoo aan de andere kant van mijn nek. Binnenkort een spinnenweb op mijn schouder gezet door Hans. Ik help zijn shop regelmatig en daar krijg ik dan een tattoo voor terug, dus ik heb nog een stuk of 20 tattoo’s te gaan!

Tattoo en ouderdom

Lelijk en oud wordt je toch wel, dus of dat nou met of zonder tattoo’s is dat maakt mij echt niet uit. Eerst maar eens heel oud zien te worden.

Favoriete tattoo

De driemaster met het spinnenweb gezet door Hans en de tijgerkop gezet door Robert van Clean Solid.

Pijngrens

Ik laat het niet merken, maar ik voel het wel goed. Ik vind het steeds pijnlijker worden om heel eerlijk te zijn. Het liefst ga ik wel in een keer door met een sessie. De tijger op mijn hand tijdens de Tattoo Convention in Ahoy was wel een pijnlijke sessie. De sessie was vanwege de drukte een paar uur verschoven en ik had in de tussentijd 10 bier achter de kiezen, nou de pijn wordt er niet minder op!


Foodie

Hamachi‘ in Schiedam

Bar

Van de Wal in Schiedam, daar breng ik wel een deel van mijn salaris heen.

Uitgaan

Het liefst ga ik naar festivals in de zomer. Daarnaast ging ik vaak naar Perron en de Factory 10 met Herr Zimmermann, maar de laatste tijd iets minder.

Favoriete plek

De haven in Schiedam en mijn eigen dak terras natuurlijk. In Rotterdam vind ik het uitzicht dat je hebt vanaf de Brienenoordbrug heel indrukwekkend. Katendrecht en de ‘food court’ is een leuke plek om naar toe te gaan en niet te vergeten de Hoogstraat en het Oude Noorden.

Passie

Noah & Fae, An, mijn bedrijf en gezellig een biertje drinken.

Ondernemerschap

Het zijn moeilijke tijden, maar ik heb altijd wel voor 4 tot 8 weken werk staan. Betalingen zijn nog wel eens in lastig in deze tijden.

Tot slot

Biertje?


Links

Intramuros-db, Stay Classy, Blackwolf Tattoo, Clean Solid Tattoo, Hamachi, Inkstitution, Tattoo JanPerron.