Ezra

Coolhaven


Leeftijd : 30
Woonachtig : Coolhaven, Rotterdam West


1e Tattoo

De Koi karper op mijn buik. Hij is gezet door Moose toen hij nog vanuit LEFT tatoeëerde.

Tattoo artiesten

Buddy van 010 tattoo, Moose, Slick Nick van 25 to life tattoo en door iemand bij Queen of Rings.

Favoriete artiesten

Slick Nick! Van de grote internationale artiesten vind ik Nikko Hurtado & Jun Cha echt heel dope!

Jouw stijl

Ik hou van alles maar de Japanse stijl en de Sailor Jerry stijl in een modern jasje liggen mij wel.

Reactie thuis

Mijn moeder vond het echt heel erg, ze vindt het nog steeds verschrikkelijk. Mijn vader vond het echt helemaal geweldig, omdat hij vroeger zelf tattoo’s wou, maar hij mocht het nooit.

Oud worden & tattoo’s

Er zijn tattoo’s waar ik niet meer achter sta, die ik weg ga laten halen. Echter tattoo’s groeien ook mee en bepaalde tattoo’s veranderen in de loop der jaren licht van kleur, wat ik zelf heel mooi vind. Ik zie mijn huid als een soort canvas en sinds mijn eerste tattoo loop ik constant wel met ideeën in mijn hoofd. Aangezien mijn vrouw niet wilt dat ik helemaal vol kom te zitten houd ik hier ook rekening mee, maar ik ben zeker nog niet klaar!

Favoriete tattoo

Het meest trots ben ik op de minst mooie tattoo die ik heb. Het zijn twee vogels en een hart. De twee vogels nemen het hart mee naar het volgende leven en dat is ter ere van mijn opa gezet.

Pijngrens

Ik ben altijd al bang geweest voor naalden, mijn moeder was ook verbaasd dat ik tattoo’s nam. Mijn pijngrens is redelijk hoog, maar ik denk altijd ‘hoe beter je stilzit, hoe mooier het eindresultaat’.


Favoriete plek

In mijn jonge jaren ging ik altijd vanuit Prinsenland naar het centrum van Rotterdam. Beetje door de stad lopen met je maten en in het Museumpark een biertje drinken en relaxen. Tegenwoordig ben ik echt gek op de Binnenweg, vanwege de diversiteit aan winkels en restaurants. Daarnaast is de Kaap ook een van mijn favoriete plekken in Rotterdam.

Favoriete horeca

DeliBird op de Kaap! Als je van Thais houdt zou ik hier zeker gaan eten. Je kan ook heerlijk Koreaans eten bij Vivu op de Witte de With. Qua lunch vind ik Picknick een goede tent en qua coffee bars kom ik graag bij Hopper en de Urban Espresso Bar.

Passie 

Samen met mijn beste maat maken we al lange tijd muziek. We zijn begonnen met hip hop en produceerden we beats. Op een gegeven moment kwamen daar steeds meer muziekstijlen bij en zijn we geleidelijk aan meer naar de techno en tech-house gegroeid. Tegenwoordig organiseren we ook events (iedereen komen!) en draaien we samen onder de naam SCVM Hotline. De eerste editie van ons event in Club 70 was een succes, de volgende editie wordt gehouden in Worm. Met ons concept proberen we lokatie’s te vinden waar nog weinig tot geen techno feesten zijn gegeven.

Wat heeft Rotterdam nodig

Weinig! Misschien een lokatie voor een wat ouder publiek binnen Rotterdam. Een leuke tent met een iets strenger deurbeleid dan gebruikelijk en 21 plus!


Shout outs

Buddy van 010 tattoo. Een goede gozer, een goede tatoeerder, al heel lang een vriend van me! Daarnaast Slick Nick van 25 to life tattoo, als je een goede tattoo wilt dan is hij zeker degene om bij aan te kloppen!