Fabian

Noordereiland


Leeftijd : 25
Woonachtig : Rotterdam
Beroep : Kraanmachinist. Het is er eigenlijk met de paplepel ingegoten!


1e tattoo

De sleeve op mijn arm. Hij is gezet door Cute Karin, ze werkte eerst bij Inkstitution en nu heeft ze een eigen zaak aan de Oppert. De sleeve staat voor mijn ouders, mijn zusje en mijzelf. Voor elke maand in het Chinese zodiac staat er een bloem en dat is dus vertaald naar mijn sleeve. Ik ging gelijk groot omdat ik niet met losse plaatjes wou eindigen en mijn moeder wou laten wennen aan het feit dat er nog meer tattoo’s zouden komen.

Tattoo artiesten

Cute Karin, daarna Moose tattoo. Moose heeft verschillende tattoo’s gezet, zoals de karpers, de kakkerlak, eigenlijk bijna heel mijn linkerarm. Daarnaast ben ik door Mikey (broertje van Moose) en Joost (Bakkes Tattoo) getatoeëerd. Binnenkort wil ik ook door Tattoo GNO en Hans van Stay Classy onder handen worden genomen. Ik heb niet echt een favoriet, maar voornamelijk bekende waarvan ik weet dat ze ergens goed in zijn.

Reactie op tattoo’s

De eerste paar dagen vonden mijn ouders het nogal groot, maar na een paar dagen waren ze wel wat bedaard. Uiteindelijk konden ze het ook wel waarderen. Tegenwoordig krijg ik wel eens te horen ‘Wanneer is het genoeg?’, maar tattoo’s zoals het anker en de Q op mijn borst kan ze dan weer wel waarderen. Met mijn kakkerlak tattoo op mijn arm heb ik wel verschillende reacties ontvangen, van zeikende 020’ers tot trotse Rotterdammers met een soortgelijke tattoo.

Nog meer tattoo’s

Er past nog genoeg bij. Ik bewaar wel lichaamsdelen, zoals mijn rug, voor speciale gebeurtenissen in de toekomst. Uiteindelijk wil ik wel helemaal onder, behalve mijn hoofd, nek en handen. Ik wil mij nog wel fatsoenlijk aan mijn schoonouders kunnen voorstellen! De volgende tattoo die komt is waarschijnlijk een Bowser met 2 pistolen door Bakkes. In zijn zaak zag ik laatst een afbeelding van twee pistolen die elkaar kruizen op een schapenschedel, toen kwam daar het ineens het Nitendo bij, en dat vind ik nog veel gerser.

Speciale tattoo’s

Een Heineken dop ter ere van Koos Snoei en de ‘Q’ op mijn ribben ter ere van mijn overleden neefje. Deze zijn samen met mijn sleeve de enige tattoo’s waar een emotionele betekenis achter zit. De andere tattoo’s zijn meer mijn dingen.

Pijngrens

Het valt mee, alleen mijn zij niet.

Omschrijf jezelf

Rotterdammer, werk in de haven, hou van mijn familie & hard voor weinig!


Leukste deel Rotterdam

Het bruisende stukje van Rotterdam is de Witte de With maar mijn favoriet plekje is toch wel aan een van de kade’s aan de Maas. Daar kan ik echt tot mijn rust komen, bijvoorbeeld het park bij HNY of bij de Veerhaven, gewoon lekker aan het water de horizon verkennen, ja toch!

Favo bar

De Witte Aap! Ook wel Club 26, eigenlijk overal waar bekenden komen of werken.

Favo eettent

Papaya op de Groenedaal, dat is altijd goed te eten en makkelijke hap voor op werk.

Jouw gekste feest ooit

Mijn eerste echt groot feest was de laatste TimeWarp in de Maassilo. Die staat in mijn party carriere toch wel met stipt bovenaan.

Jouw nummertje

Sitting on the dock of a bay – Otis Redding. Als ik dat luister op werk, aan de kade, dan kom ik helemaal tot rust. Ik ben van alle markten thuis, maar met Otis waan ik mij gewoon in Rotterdam. Als ik nog een nummer twee zou mogen kiezen zou dat Hermes House Band – Mooiste Rotstad zijn.


Tot slot

Wees gewoon wie jezelf bent, want je hoeft voor niemand iemand anders te zijn!