Jerry

Ommoord


Woonachtig: Ommoord, maar oorspronkelijk Crooswijk
Nationaliteit: Half Canadees, Half Nederlands, maar ik blijf altijd in Nederland wonen.


Passie

Baseball is mijn grote liefde en natuurlijk Feyenoord. In de MLB support ik de Toronto Blue Jays.

Jouw nummer

Joe Satriani – Cryin Live, mijn favoriete nummer.


1e tattoo

‘JRV’ op mijn arm. Ik was 19 en twee vrienden van mij kregen hun 1e tattoo bij Riki uit Ambon. Toen hun geweest waren vroegen ze of ik ook een tattoo wou en toen dacht ik waarom ook niet. Ik heb er nooit spijt van gehad, goede herinnering aan een goede tijd.

Overige tattoo’s

Tattoo op mijn arm met ‘Semper Fidelis’ oftewel Leave no one behind is gezet door Delano, mijn andere arm en schouder zijn gezet door Riki uit Ambon en de tattoo op mijn borst is gezet door Reno van Buckshot Tattoo.

Favoriete tattoo

Chestpiece van Reno. In die periode ging ik door een zware tijd en ik had zin in pijn, zodat ik die periode kon afsluiten. Dit is ook een tattoo met een emotionele betekenis, terwijl de rest van mijn tattoo’s minder of geen betekenis hebben.

Favoriete artiest

Chris Garver van Miami Ink is er wel een hoor!

Volgende tattoo

Een piece op mijn buik en daarna door naar mijn benen.

Pijngrens

Ik dacht dat ik een hoge pijngrens had tot ze mijn borstbeen gingen tatoeëren. Uiteindelijk hou je het wel uit want je staat ook 100% achter je idee. En anders een blowtje!


Leukste plek in Rotterdam

De Kuip natuurlijk en de skyline vanaf de Maasboulevard over Rotterdam. De manier waarop ze het hebben opgebouwd na de oorlog vind ik fascinerend.
Rotterdam in een zin

Niet ouwehoeren en werken, oftewel niet lullen maar poetsen!