Junior

Ommoord


Naam : Junior

Leeftijd : 30

Opgegroeid in : Krimpen

Beroep : Voorman in de steigerbouw


1e tattoo?

Op mijn 16e heb ik een tattoo op mijn rechter boven arm genomen. Hij is gezet door een tatoeëerder bij Satadurah Westside. Een vriend had daar een tattoo gezet en dat sprak mij heel erg aan. Ik had naar huis gebeld voor goedkeuring, maar die kreeg ik niet. Uiteindelijk toch de tattoo gezet. Toen ik thuis kwam vond mijn moeder het toch wel mooi, terwijl ze aan de telefoon toch heel anders klonk.

Favoriete tattoo

Op mijn been heb ik een indiaan en een stierenkop op mijn knie. Hij is gezet door Alex Sahetapy, een Molukse tattoo artiest die in Jakarta tatoeërt

Spijt van een tattoo?

Nee, elke tattoo heeft wel een verhaal.

Verhaal achter je tattoo’s?

Mijn linkerarm zit vol met afbeeldingen die met mijn Molukse achtergrond te maken hebben. En ik heb ook de naam van mijn opa en een tekst die naar hem refereert hierin verwerkt. Op mijn borst heb ik de namen van mijn familie verwerkt en op mijn oorlel de initialen van mijn vriendin. Een tattoo met veel betekenis is de naam van mijn oma in een roos op mijn borst. Ze noemden haar altijd de roos van ‘Aliyah’ (Moluks eiland), dus vandaar de roos.

Pijngrens

Ik lig niet te kermen van de pijn. Ik vind het alleen moeilijk om te ontspannen als mensen aan me zitten, of ik moet een band hebben met de tattoo artiest.

Favoriete stijl

Realistisch, dat past wel meer bij mij dan oldschool

Meer tattoo’s?

Heel mijn lichaam vol, van mijn shirt grens tot aan mijn handen. Als ik dan later in mijn rollator door de wijk rij moeten mensen zien ‘deze jongen heeft geleefd’. Mijn vriendin houdt ook van tattoo’s maar voor haar zet ik express niks in mijn nek of hoofd.

Volgende tattoo?

Ik ben nu druk met mijn huis, maar daarna ga ik mijn linker boven arm vol laten zetten.


Favoriete plek?

Witte de Withstraat, gezellig een biertje drinken. De rest van de stad heb je op een gegeven moment wel gehad. Op de WdW kan je gezellig alle kroegjes af en niemand die zich druk maakt om elkaar.

Quote?

Niet lullen maar poetsen!

Tot slot?

Liefde voor mijn vrouw die altijd klaar voor mij staat in het heetst van de strijd