Mans

Kralingen, Rotterdam


Leeftijd

29

Opgegroeid in

Nieuwerkerk a/d IJssel

Werkzaam bij

Product support specialist bij Coolblue


1e tattoo

Mijn 1e tattoo is gezet bij Tattoo Jan in Capelle. Ik had tegen mijn ouders gezegd dat ik een tattoo ging nemen. Eenmaal thuis met de tattoo op mijn arm (mijn naam in gotische letters) zei mij moeder niks. Mijn vader daarentegen vond het heel mooi, totdat hij erachter kwam dat het niet met stift was gedaan maar het daadwerkelijk een tattoo was. Daarna heeft hij een week lang niet tegen mij gepraat. Inmiddels zijn ze wel bijgedraaid, mede omdat veel van mijn tattoo’ s gezet zijn ter ere van familieleden.

Favoriete tattoo

De voorletter van mijn moeder in mijn nek. Om persoonlijke reden is dat mijn meest dierbaarste tattoo.

Tattoo artiesten

Tattoo Jan, Flaneur Tattoo, Tattoo Dex, Tattoo G, Delano en tot slot een tattoo artiest uit Aruba.

Pijngrens

Ik laat niet snel merken dat ik pijn heb, behalve een keer toen een vriend mij ging tatoeëren op mijn dijbeen en het tattoo apparaat niet goed was afgesteld. Het leek wel alsof iemand met een pen in been prikte en naar boven haalde, geen fijn gevoel. Op deze escapade na valt het relatief wel mee met de pijn van het nemen van een tattoo.

Nieuwe tattoo’s

Vleugels in mijn nek & mijn sleeve afmaken tot aan mijn nek. Ik neem ook de naam van mijn kind, als deze binnenkort geboren is. Ik wil geen tattoo’s op mijn hoofd of op mijn handen vanwege werk.


Favoriete Bar

Ik ga niet heel vaak de stad in maar een van mijn toppertjes is Bokaal. Goede tent om heel de avond vodka’tjes weg te harken.

Uitgaan

Vroeger was ik te vinden in alle foute tenten van Rotterdam, Club Vie, Bed (inmiddels Wijnbar 108). De laatste tijd staat het echter op een laag pitje wat betreft uitgaan.

Mooiste aan Rotterdam

Als je vanaf Rotterdam Zuid de Brienenoord brug oversteekt en de skyline van Rotterdam aan je linkerhand opduikt. Dat is toch het mooiste wat je ooit hebt gezien?!

Wat maakt een Rotterdammer?

Je hebt een smoel als een scheermes, je vindt overal wat van en over het algemeen ben je redelijk grof in de mond en gaat de confrontatie nooit uit de weg. Een Rotterdammert in een notendop.