Marlon

Kralingsebos


Werk

Fysiotherapeut

Opgegroeid in

Schollevaar

Leeftijd 

30


1e tattoo

In 2013 heb ik mijn 1e tattoo gezet bij Stay Classy in Schiedam op de oude locatie. Het ontwerp is een kompas op mijn rechterarm omdat ik altijd mijn eigen weg bepaal (en de weg kwijt ben). De tekst die er bij staan zijn de windrichtingen in het Latijn. Voor inspiratie heb ik veel op het internet gezocht op website’s als Pinterest en via Google, aan de hand daarvan heeft Hans in twee uur een schets gemaakt en het was gelijk goed.

Pijn 

Het is geen fijn gevoel, maar de pijn valt mee. Na een lange tijd vond ik het stiekem wel een lekker gevoel. Ik vond mijn zij niet pijnlijker dan mijn armen.

Reactie thuis

Mijn ouders wisten het niet. Op een een dag heb ik tegen mijn moeder gezegd ‘ja ik heb een tattoo’, gevolgd door een foto van de tattoo via de app. Ze vond het niet heel leuk en ik moest ook zeggen dat het de laatste was. Uiteindelijk vond ze het toch wel mooi.

Overige tattoo’s

Al mijn tattoo’s zijn gezet door Hans. Het doodshoofd heeft een honkbal en een LP erin verwerkt omdat ik een passie heb voor muziek & honkbal… tot de dood. De teksten staan voor ‘wanhoop nooit’  en ‘leef sterk & vrij’. De tattoo op mijn zij is een harten 10 met een steenbok, die staat voor mijn sterrenbeeld. De ‘tien’ staat voor de roepnaam van mijn oma en mijn oud nummer in het team. De ‘dertien’ in turf steepjes staan voor de verjaardag van mijn vriendin.

Favoriete stijl

Een mix tussen realistisch en old school, maar altijd zonder kleur.

Nieuwe tattoo

Het lijkt mij mooi om op mijn kuiten nog een tattoo te nemen. Ik heb genoeg ideeën maar die mogen jullie later aanschouwen

Favoriete artiest

Ik heb alleen tattoo’s van Hans en daar ben ik heel tevreden mee. In de toekomst ga ik ook andere artiesten bezoeken, maar ik heb geen echte favoriet.


Ondernemer

Samen met Sepehr hebben wij een foodtruck genaamd Kipster. We grillen kip, halve kippen, hele kippen, eigenlijk alles met kip. We zijn in 2015 begonnen en dit jaar begint het echt te lopen. We staan met Kipster op verschillende events bijvoorbeeld Rollende Rotterdam, DAK, Vinnie & Wijnbistro. Ik doe dit naast mijn full time baan dus het kan wel druk zijn, maar zeker leuk om te doen!

Leuke plek in Rotterdam

Ik denk de Witte de Withstraat, lekker gevarieerd eten en drinken in een gezellige sfeer.

Mooiste plek in Rotterdam

De Kralingse Plas. Lekker in de zomer hardlopen en van het weer genieten!

Favoriete dish

Sate ku batata swa!

Favoriet nummer

Fotzenlegger! Hardste techno nummer ooit