Nana

Museumpark


Leeftijd: 27
Woonachtig: Rotterdam Centrum
Werk: Fotograaf


1e tattoo

Mijn eerste tattoo was een hartje achterop mijn enkel. Ik wilde al lang een tattoo en tijdens het Sziget festival kwam ik heel de week langs een tattoo wagen. De laatste dag van het festival dacht ik ‘fuck it ik ga gewoon’, de tatoeerder was een chagrijnige Hongaar die waarschijnlijk al 80 hartjes had gezet die week.

Reactie thuis

Mijn vader maakt het niet veel uit maar mijn moeder was er niet blij mee. Ik heb het ook een tijdje verstopt voor mijn moeder,  nu is ze er wel aan gewend gelukkig.

Tattoo artiesten

Voornamelijk door vrouwelijke buitenlandse gast artiesten. Ik bezoek altijd de portfolio van een artiest als een shop zegt hij langs komt. De laatste die mij heeft getatoeëerd was Susanne König. Guen Douglas heeft mij ook getatoeëerd, ik hou wel van vrouwelijke ontwerpen.

Favoriete tattoo

De Robert Smith tattoo is momenteel mijn favoriet. Hij staat voor mijn muzieksmaak en mijn liefde voor gothic en de jaren 80. Daarnaast vind ik mijn American Psycho ‘I have to return some videotapes’ tattoo heel leuk.

Favoriete stijl

Traditioneel & geometrische patronen zoals mandala’s. De laatste tijd vind ik zwart lijnwerk heel mooi, beetje stevig

Hoge pijngrens

Ja, ik vind het soms bijna prettig op ongevoelige plekken. Alleen bij de uil aan de binnenkant van mijn arm voelde ik het wel na 4 uur.


Leukste deel aan Rotterdam

Centrum, Blijdorp, het Oude Noorden en West!

Horeca

BAR vind ik heel leuk omdat het eigenlijk alles een beetje is. Je kan er biertjes drinken, feesten en lekker eten alles in een plek. Ik woon in de buurt van Sijf dus daar kom ik ook regelmatig en qua eten denk ik SOI3 op de Kruiskade, lekker modern Thais eten.

Wat mist Rotterdam

Tentoonstellingen van fotografen. Dit jaar organiseren we op het North Sea Jazz Festival in Juli een expositie over verschillende jonge fotografen aan het begin van het festival

Muziek 

De laatste tijd veel Spoocky Black