Patrick

De Kuip


Leeftijd

33

Werkt als

Zelfstandig Stukadoor bij Dekker Totaal Afbouw.

Opgegroeid in

Rotterdam Alexanderpolder


1e tattoo

Een tribal op mijn arm bij Tattoo Bob. Ik was 17 en wilde een tattoo, in de zaak hadden ze verschillende tribals getekend waarvan ik er een heb uitgekozen.Een paar maanden later zag ik iemand op school met dezelfde tattoo dus toen ben ik snel terug gegaan om iets toe te voegen aan de tribal. Mijn moeder heeft ook tattoo’s dus die vonden het geen probleem dat ik er ook een nam, me pa was had er niks mee maar later toen ik er steeds meer had vond hij het toch wel tof en wilde hij er zelf ook een hij heeft het alleen nooit meer gedaan.

Tattoo artiesten

Ik ga vaak naar Moose tattoo voor tattoo’s van Mikey13 of Moose. Moose (Maarten) komt uit de zelfde buurt als mij, toen hij nog geen shop had ben ik bij hem thuis geweest en heeft hij de tattoos Feyenoord Rotterdam op mijn onderarmen gezet dat waren mijn 2de tattoos. Maarten kon ook mijn vader en na het overlijden van mijn vader heeft hij het as van mijn vader in mijn chestpiece verwerkt. Hij heeft eigenlijk heel mijn familie getatoeëerd dus daarom hebben wij een sterke band. Daarnaast heb ik een Koï Dragon tattoo van Ricky uit Jakarta (insta: ulatsagutattoo) en een Darthvader tattoo van Adam Hays (insta: adamguyhays) uit Texas maar woont in New York. Mr Stinky is gezet door Moose zelf en de tekst Mr Stinky is een freehand tattoo artiest Big Meas. (insta: bigmeas) Tot slot heb ik op me rib een tattoo door Dave Tevenal. (insta: davetattoos)

Tattoo verhalen

In een vorige relatie had ik een pin up gezet ter ere van mijn ex, (domste move ever) er was een foto voor gebruikt van haar door Moose . Nadat de relatie voorbij was heeft Moose de tattoo aangepast van pin up naar duivel, conclusie denk goed na voordat je zoiets zet haha.

Favoriete artiest

Dave Tevenal is momenteel mijn favoriete artiest. Hij is een comic fanaat, zijn art is goed en zet mooi lijnwerk. Ik wil in de toekomst ook meer tattoo’s van hem. Daarnaast is Moose ook een van mijn favoriete artiesten. Sowieso heeft Moose de beste tattoo zaak van Rotterdam!!

Favoriete stijl

Cartoony/Grafitti & veel kleur ook realisme black and grey vind ik mooi.

Emotie bij tattoo’s

Mijn chestpiece natuurlijk ter ere van mijn vader. Daarnaast heb ik de namen van mijn zus en mijn moeder op mijn linkerzij gezet, zo zijn ze altijd onder mijn linker vleugel. Tot slot de Koï Dragon, de koi-karper evolueert van vis naar draak dat staat voor sterker komen uit een slecht verleden wat weer past in mijn leven dat ik sterker uit de periode ben gekomen na het verlies van me vader en de relatie.


Wat moet je zien in Rotterdam

Sowieso een wedstrijd in de Kuip dat moet je een keer beleven als Rotterdammer! Daarnaast het stukje tussen de Pannenkoekstraat en de Botersloot is leuk en hip. Ook zou ik Opa en de Bierboutique op de Witte de With aanraden, tofste straat in Rotterdam en 2 mooie zaken!

Uitgaan in Rotterdam

Ik ga vaak wat drinken in de stad maar het liefst ga ik naar festivals in de zomer, bijvoorbeeld Lowlands. Lowlands is echt het leukste wat er is, vandaar dat ik ook een Lowlands tattoo heb laten zetten. Een groot saamhorigheid gevoel, 4 dagen lang feesten en goede muziek, wat wil je nog meer?

Tips voor ondernemend Rotterdam

Ik heb het moeilijk gehad een tijdje, maar nu trekt de economie aan en ik mag niet klagen. Het belangrijkste is dat je niet bang moet zijn, je moet durven risico’s te nemen en natuurlijk kan je nat gaan, maar met hard werken kom je al een heel end!