Quint

Binnenrotte


Leeftijd

33

Werkzaam

In de haven

Opgegroeid

Rotterdam Noord, Crooswijk en tot slot in Oosterflank.

Woont in

Momenteel in Zwijndrecht met mijn vriendin, maar de wens is er om ooit weer in de stad te gaan wonen. Er is een kleine ‘terrorist’ onderweg dus even afwachten hoe dat verloopt!


1e tattoo

Een hele lelijke tribal op mijn schouder. Een vriend van mij kwam met een tattoo aanzetten en ik had zoiets van ‘waarom niet’. Dezelfde middag zijn we naar Tattoo Bob gegaan en kon ik gelijk aanschuiven. Ik was 16 en heel impulsief, zou het ook niet zo snel overdoen.

Reactie thuis

Ik had het van te voren aangekondigd dat ik een tattoo zou nemen dus het viel mee. Mijn moeder is fel tegen piercings in je gezicht, zo had ik een keer in een wazige bui een oorbel laten schieten, die moest er gelijk uit.

Meer tattoo’s

Er zijn wel plannen maar geen concrete plannen. De tattoo op mijn arm moet eigenlijk verder afgemaakt worden. Mijn vriendin heeft ook een mooie tattoo op haar rug dus daar hoef ik me niet voor in te houden.

Betekenis van tattoo’s

Mijn tattoo’s hebben niet echt een betekenis. Ik ben als persoon vrij impulsief en zo ga ik ook met tattoo’s om, zo heb ik een kindertekening op mijn been gezet.

Favoriete stijl

Maori & Japans vind ik heel vet. Ik zou graag een Koï karper willen laten zetten, dat past wel bij me als persoon. Het hangt gewoon heel erg van de persoon af hoe een tattoo bij je past, zo heeft de uitsmijter van de Berghain (Sven) hele mooie tattoo’s in zijn gezicht, maar dat zou bij mij niet staan.

Jouw artiesten

Tattoo Bob, Tattoo Jan, 25 to Life en iemand uit Barcelona


Uitgaan in Rotterdam

We gingen vaak naar de Toffler, tegenwoordig is dat een beetje over. De Toffler is de Toffler niet meer. Ik pak wel vaak een festival in de zomer, mijn vriendin laat me soms een avondje/weekendje losgaan, dat heb ik wel echt nodig. Tegenwoordig gaan we meestal wat drinken op de Meent of bij Opa in de Witte de Witstraat.

Eten in Rotterdam

Ik ben onlangs bij Oliva gaan eten. Daarnaast natuurlijk vis op de markt bij Bijster, beste zaak van Rotterdam!