Randy

Crooswijk


Leeftijd
29

Opgegroeid in
Crooswijk

Woonachtig in
Krimpen a/d Ijssel

Werkzaam
Zwemleraar @ Oostelijk zwembad


1e tattoo
De Barcelona tattoo op mijn arm. Hij is 8 jaar terug gezet bij Tattoo Jan op de Goudsesingel. Ik wilde altijd al iets van Barcelona zetten, ik hou van de stad en de voetbalclub en zodoende is het idee ontstaan. Ik wou altijd al een Rotterdam of Barcelona tattoo en ik ben er nog steeds blij mee.

2e tattoo
Ik heb de naam van mijn dochter ‘Made’ in mijn nek laten zetten bij Queen of Rings bij Eendrachtsplein.

Volgende tattoo
Als ik in de toekomst nog een kind krijg zal ik deze ook laten tatoeëren. Ik zou ook graag Raelha op mijn knie willen zetten, ondersteboven zodat ik het zelf kan lezen als ik zit. Een klok of een roos zou ik ook mooi vinden. Als ik een tattoo neem moet deze wel altijd een speciale betekenis hebben.

Hoge pijngrens
De tattoo’s die ik heb vielen reuze mee!

Reactie thuis
Mijn ouders vonden het geen probleem. Ik was 21 toen ik een tattoo nam dus ze konden er goed mee leven. Zolang ik maar geen tattoo op mijn voorhoofd neem


Uitgaan
Bird & Witte de Withstraat

Leukste stuk Rotterdam
Ik hou echt van Crooswijk, omdat ik echt een geboren en getogen Crooswijker ben. Daarnaast vind ik de West Kruiskade en de Middelandstraat heel leuk. Ik hou heel erg van de multiculturele samenleving, af en toe wandel ik door die buurt om te ontspannen na mijn werk.

Muziek
ik hou echt van hip hop. Van Mobb Deep tot aan Franse hip hop, als de manier waarop ze het brengen maar goed is. Daarnaast vind ik Spaanse muziek ook heel tof, ben wel redelijk breed georiënteerd.