Semeyon

Capelle a/d Ijssel


Woonplaats: Molukse wijk, Capelle a/d Ijssel
Leeftijd: 28


1e tattoo

Toen ik 19 was heb ik ‘DH’ op mijn zij getatoeëerd, de initialen van mijn ex. We hebben nog een goede band dus ik heb er nooit spijt van gehad.  Het leven bestaat uit goede dingen slechte dingen en ik probeer alleen de goede dingen te koesteren.

Tattoo artiesten

Buddy van 010 tattoo heeft ‘mama’ op mijn arm getatoeëerd. Mijn nek en been zijn door Gino gedaan, mijn rug is door Gino uit Tilburg gedaan. De tekst op mijn borst en mijn onderarm is gezet door Delano, Riba Tatts heeft mijn arm getatoeëerd en Jan uit de Koperwiek heeft de tekst op mijn zij gedaan.

Reactie thuis

Ik heb het lang verzwegen voor mijn moeder omdat er anders wat zou zwaaien. Uiteindelijk is het je eigen lichaam en wil je meer tattoo’s. Voor de verjaardag van mijn moeder had ik een ‘mama’ tattoo gezet, haar reactie was ‘Ik vind het heel mooi, maar wel zonde!’.

Meer tattoo’s

Helemaal vol, van mijn enkels tot aan mijn nek. Als ik een goed idee heb dan maak ik een afspraak  bij de shop en ga ik ervoor. Ik ben ook niet constant met een lichaamsdeel bezig, alles moet toch vol. Ik wil ooit nog een kleuren tattoo nemen want alles is nu black & gray!


Favoriete tattoo artiest

Mister Cartoon!

Verhaal achter de tattoo’s

Ze hebben geen spirituele betekenis, ze zijn meer een verhaal van mijn leven. Ik ben niet de grootste en er zijn veel dingen gebeurd in mijn leven, waardoor ik mij vaak volwassen wou voordoen.

Favoriete tattoo

Tattoo in mijn nek gezet door Gino! Het is de afkorting van ‘East Garden Music‘, een groep bestaande uit ongeveer 10 muzikanten die afkomstig zijn uit Capelle. We maken rauwe, underground hip hop in het Engels, Nederlands en Bahasa. We zijn ook aangesloten bij een internationale movement, Emptyhanded Warriors, dat zijn 12 crews in verschillende landen die collabs aangaan.

Tattoo’s die je liever niet had gezet:

Ik heb een tattoo op mijn arm van een ex waar ik iets over heen ga laten zetten. Als je al zo veel tattoo’s hebt handel je af en toe impulsief bij het nemen van een tattoo. Mijn mentaliteit is dat je er altijd nog iets over heen kan zetten!

Pijngrens

Mijn 1e tattoo was in mijn zij en dat is een pijnlijke plek, ik heb drie kwartier zitten schreeuwen! Sindsdien valt het wel mee, zelfs in mijn nek viel het reuze mee. Ik denk dat een tattoo op je ribben wel het pijnlijkst is, dus mijn zij die nog vrij is bewaar ik voor het laatst.


Leukste deel aan Rotterdam

Het hele centrum en vooral Witte de With, alles wat je nodig hebt kan je daar vinden!

Jouw dag

Wakker worden, slapen, wakker worden en muziek maken!

Muzikale inspiratie

De dingen om je heen, de real life dingen die je ziet en hoort, Hoodshit!!

Jouw nummer

Eigenlijk alles van Wu Tang. De echte oldskool hiphop.

Jouw tent

Het liefst ga ik naar kleine barretjes die niet te druk zijn. Voor grote feesten vind ik de Maas Silo wel een mooie lokatie.

Tot slot

Shout out naar Olivier, Lou, Buddy, Gino, ESC DZB.