Sherman

Maasboulevard


Leeftijd

31

Opgegroeid in

Rotterdam Zuid en daarna Kralingen, de betere kant van de Maas

Woont in

Amsterdam, ik voel mij de ambassadeur van Rotterdam.

Werk

Ik doe veel dingen met Donker Collectief, daarnaast werk ik als chef bij een pizzeria en probeer ik aankomend talent een kans te geven om door te breken in de muziek wereld. Dit doe ik door de juiste mensen met elkaar in contact te brengen


1e tattoo

De Afrika tattoo op mijn arm door mijn broer. Hij is gezet met een pen en een zelfgebouwd machine waar nog redelijk strakke lijnen uit kwamen.Ik ben blij dat het van hem is en dat hij hier van heeft kunnen leren.

Pijn

De 1e keer wel omdat het lastig was om diepte af te stellen was met een zelfgebouwd apparaat. Inmiddels ben ik er wel aan gewend.

Reactie thuis

Mijn ma was pisnijdig! Ze is nooit fan geweest van tattoo’s, tot de dag dat ik met een tatoeage van mijn vader aankwam. Op dat moment was ze wel trots op haar zoon, sindsdien krijg ik nooit meer commentaar.

Favoriete tattoo

De meeste tattoo’s met teksten zijn voor mij belangrijk. De teksten staan voor belangrijke momenten in mijn leven, bijvoorbeeld als ik iemand kwijt raak. Op dat moment probeer ik dat gevoel om te zetten in een tekst en die draag ik dan altijd bij mij. Zo kan ik reflecteren op emotionele momenten in mijn leven.

Tattoo artiesten

Mijn broer, Tattoo GNO, Shahamir, Reno Buckshot. Ik kwam al sinds dag 1 bij deze artiesten, toen ze nog onbekend waren. Zo probeer ik altijd mensen een kans te geven om zich te ontwikkelen.

Meer tattoo’s

Hangt van het moment af, ik heb nu al ruim 4 jaar geen tattoo’s meer genomen. Echter ik heb wel genoeg ruimte en ideeën dus als de tijd daar is ga ik zeker weer naar GNO, Reno of Shahamir. Ik wil wel heel graag een tattoo van Risk, als dat lukt ga ik zo snel mogelijk langs.

Favoriete stijl

Oldskool & Zwart-wit. Door mijn huidskleur is het lastig om kleur te gebruiken, daarom vind ik het vet om mooie oldskool of sailor jerry achtige tattoo’s te nemen, jaren ’80/’90 stijl.


Leukste plek aan Rotterdam

Alles langs de Maas, het hart van Rotterdam. Vroeger als klein jochie kwam ik hier altijd om te kalmeren, kijkend naar de boten die voorbij varen.

Uit eten in Rotterdam

Bij mijn moeder thuis!

Waarom woon je in Amsterdam?

Rotterdam is mijn stad, maar in Amsterdam kan je lekker verdwalen. Er is altijd wat te doen en buiten het centrum is het goed vertoeven. Zelf ben ik vaak in Amsterdam Oost of West, daar zijn altijd goede feesten

Wanneer kom je weer terug naar Rotterdam?

Hopelijk binnen 5 jaar. Ik heb momenteel genoeg te doen in Amsterdam en hoop later mijn creatieve ei kwijt te kunnen in Rotterdam. Rotterdam blijft altijd mijn stad, dus als de tijd rijp is zie je mij weer in de mooiste stad van Nederland.